تنظیمات هفتگی بدترین تنظیمات برای خروج

گاهی اوقات من به تنظیمات حریم خصوصی نگاه می کنم و تعجب می کنم که چه کسی این اجازه را می دهد؟ چرا کسی می خواهد این اطلاعات شخصی را به طور کامل به غریبه ها یا شرکت های بزرگ ارائه دهد؟

سازندگان برنامه های شخص ثالث گاهی اوقات مایل به تست محدودیت ها برای دیدن آنچه که آنها می توانند از بین برود، قبل از اینکه کاربران تصمیم به خاموش کردن یک ویژگی می کنند، زیرا آنها با مقدار داده های شخصی که ارائه می شود، راحت نیست و یا مخاطبان آن را به اشتراک می گذارد با.

ما یک لیست از 8 تنظیمات امنیتی خصوصی را ایجاد کردیم که ما را سرزنش می کند و تعجب می کند که چرا هر کسی آنها را روشن می کند:

بالا 8 تنظیمات حریم خصوصی بد برای فعال کردن

1. تصاویر جغرافیایی (برنامه دوربین گوشی شما)

در اینجا یک ایده روشن است: اجازه دهید تگ هر عکس ما را بر روی تلفن خود را با مختصات GPS دقیق جایی که عکس گرفته شده است و جاسازی داده ها در تصویر. چه چیزی احتمالا می تواند اشتباه برود؟

بسیاری از چیزها می توانند اشتباه کنند استاکرها می توانند از طریق یک عکس از طریق یک عکس به صورت آنلاین از طریق خواندن متادیتا اطلاعات جایی را پیدا کنند. شما باید این ویژگی را در منبع (در تنظیمات برنامه دوربین خود) خاموش کنید. اگر تصاویری دارید که قبلا این داده ها را در آنها داشته باشید، به عنوان خوانده شده نحوه حذف Geotag از عکس های خود را بخوانید.

2. محل سکونت نزدیک دوستان دوستان فیس بوک "تنظیم تا زمانی که من متوقف"

می دانید آنچه واقعا می خواهم انجام دهم؟ من می خواهم به دوستانم مکان دقیق من بدهم و سپس می خواهم تنظیمات را قفل کنم تا به روز رسانی های مداوم اجازه می دهد. به نظر می رسد یک ایده عالی، درست است؟ شاید نه.

اگر شما نتوانستید دوستان خود را بدانید که در آن همه وقت هستید، ممکن است بخواهید اطمینان حاصل کنید که برنامه Facebook فیس بوک شما این نوع چیز را اجازه نمی دهد. با کلیک بر روی آیکون قطب نما در کنار کسی که موقعیت مکانی خود را با آن در بخش " دوستان نزدیک " برنامه به اشتراک گذاشتید، مطمئن شوید که گزینه "Until I Stop" غیر فعال شده است.

3. دسترسی به میکروفون تلفن شما

برخی از برنامه ها برای دسترسی به میکروفون داخلی گوشی خود برای انجام وظایف خاص درخواست دسترسی دارند. ما این ویژگی را وحشت زده می کنیم. در iPhone هیچ تنظیم زیر را برای دسترسی تنها در زمانی که برنامه در حال استفاده است وجود دارد، بنابراین سخت است بدانیم که برنامه در واقع با استفاده از میکروفون است، که همچنین نگرانی است.

4. عکس همگام سازی جریان در تمام دستگاه ها

در حالی که شما ممکن است فکر همگام سازی جریان عکس را به عنوان یک مسئله حفظ حریم خصوصی فکر نکنید، اولین بار که شما خودخواهانه تحریک آمیز و آن را به پایان می رسد همگام سازی با تلویزیون اپل در اتاق نشیمن و نشان می دهد در محافظ صفحه نمایش در حالی که مادر بزرگ یک فیلم متوقف شده است، خواهید دید که این ویژگی دارای پیامدهای حفظ حریم خصوصی است.

شما ممکن است بخواهید این ویژگی را خاموش کنید اگر دستگاههای زیادی دارید که حساب همان iCloud را به اشتراک میگذارند و به طور بالقوه ممکن است در دستان اشتباهی قرار بگیرند. مقاله ما را بخوانید: نحوه محافظت از عکس های عجیب و غریب خود را برای برخی نکات در مورد اجتناب از وضعیت شرح داده شده در بالا.

5. iMessage "به اشتراک گذاری نامحدود" تنظیم محل سکونت

ما همه گزینه های برنامه به اشتراک گذاری مکان را وحشت زده می کنیم. به اشتراک گذاری مکان iMessages مشابه فیس بوک، اشتراک گذاری مکان iMessages حتی بیشتر ترسناک است، زیرا اگر کسی گوشی تلفن قفل خود را داشته باشد، می توانند گزینه "Share Indefinitely" را در به اشتراک گذاشتن مکان برای تعداد آنها تنظیم کنند و به طور بالقوه بتوانند بدون دانستن شما پیگیری کنند.

برای بررسی اینکه آیا شما اطلاعات مکان را با هر کسی به اشتراک می گذارید به تنظیمات > Privacy> Services Location> Share My Location بروید ، سپس ببینید آیا لیست افرادی است که شما با آنها مکان خود را به اشتراک می گذارید.

6. اجازه هر چیزی عمومی در فیس بوک

گزینه "عمومی" در فیس بوک به اندازه کافی اجازه می دهد هر کسی در جهان را ببینید هر آنچه که شما به آن مخاطب تنظیم شده است. اگر این کار را نکنید از این گزینه کم و زیاد استفاده کنید یا نه.

7. iMessage "اجازه خواندن رسید"

اگر میخواهید مردم دقیقا هنگام خواندن و نادیده گرفتن پیام متنی خود بدانند، به هر حال، این تنظیم را خاموش کنید. اگر نه، آن را در تنظیمات برنامه iMessage خاموش کنید

8. تاریخچه محل سکونت در فیس بوک

ویژگی پیگیری نزدیک دوستان فیس بوک به شما این امکان را می دهد تا فایلی را که همیشه در فیس بوک وجود دارد را ضبط کنید، که به این معنی است که فیس بوک هر جا که هستید بروید و این اطلاعات را ذخیره می کند. بله، ما فکر می کنیم بیش از حد وحشت زده است و توصیه می کنیم که این ویژگی را روشن نکنید.